sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Hugo the Boss is in da building!

Käytiin eilen hakemassa pienimies ja hänen muuttokuormansa Raisiosta ensin Lohjalle ja tänään tultiin kotiin. :) Suurin huolenaiheeni oli Sällin reagointi pentuu, ajattelin Minin sulattavan tulokkaan helposti. Ja pöh, ihan toisin päin meni. Sällistä Hugo oli kiva (Hugosta Sälli oli maailman makein.. :)) ja Minin ensireaktio oli "mikä vttu toi on ja mitä se täällä tekee?"
Nyt illalla on molemmat aika lailla asettuneet kohtaloonsa mutta varmuuden vuoksi taidan pitää alkuun ne eri huoneissa meidän poissaollessa.

Hugo on niiin kiltti! Alkuvierastelun jälkeen se löysi nopeasti oman paikkansa ja haastoi Sälliä leikkiin. Aina välillä se meni oma-aloitteisesti omaan petiin tai jonkun jalkoihin nukkumaan. Ruoka maistui hyvin, uskalsi käydä Sällinkin kupilta kähveltämässä vähän riisiä. ;) Ensimmäinen yö sujui hienosti, Hugo nukkui oikeastaan koko 8h tyynylläni.. Kertaakaan se ei tehnyt tarpeitaan sisälle! Automatkailu sujui aluksi minun sylissäni tai vieressä, mutta koska Johanna jäi Kotkaan ja minun piti yksin ajaa Lappeenrantaan, joutui Hugo häkkiin. Ensimmäiset kymmenen minuuttia korvani vuosivat verta sen kiljumisen takia mutta loppumatkan (n. tunti) se nukkui ihan tyytyväisenä.

Täällä kotona Mini jäykisteli ja kurrasi jokaiselle lähestymisyritykselle. Se taisi olla hiukan mustasukkainen. Kyllä ne parin tunnin päästä jo pääsivät yhteisymmärrykseen ja leikkivätkin hyvin vauhdikkaasti. :) Vielä ei samalle pedille mahduta, mutta eiköhän tuo neitikin niin fiksu ole, että hyväksyy Hugon osaksi meidän perhettä.

Kyllä ne on ihania! <3

Kiitos Elinalle ja Markolle että sain tämän kultakimpaleen meille. :) Hugo on oikea unelmien täyttymys.

Minin kanssa harjoitellaan ensi viikonlopun agilityn hallintatestiä varten. :) Yhä odotellaan, missä vaiheessa se viitsii juoksunsa aloittaa..


6 kommenttia:

 1. Hugo näyttää Minille kieltä :)
  Onnea uudesta perheenjäsenestä..Kyllä se siitä lähtee menemään..Koita vaan tukea vanhempaa ja myöskin sitten näyttää Minille,että Hugo on perheenjäsen joka ei kuitenkaan hetkauta Minin asemaa millään tavalla niin siitä se lähtee.Tee paljon omia juttuja molempien kanssa,laatuaikaa molemmille,niin ei tuu sitä mustasukkaisuutta.Kun pentu nukkuu,tee pitkä lenkki Minin kanssa.Näin meillä on toimittu kun pentuja on tullut taloon ja hyvin on mennyt..Tosin meillä ei kukaan koskaan ole ollut sitä mieltä,että tuo ei tänne kuulu..Jotenkin meillä aina kaikki on laumaan sopineet het ja samantien :)

  VastaaPoista
 2. Niin siis näyttää kieltä Sällille eikä Minille..Sällissä on paljon meidän Cosmoa :)http://tuulam.blogspot.com/2012/03/synttarisankari-trimmattuna-ja-pari.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistäsi ja vinkeistä. :) Minillä oli varmasti vain alkushokki, se kun on tottunut olemaan koko 2,5 vuotisen elämänsä meidän Prinsessa, joka on saanut molempien huomion milloin tahansa. :)

   Cosmolla ja Sällillä on kyllä samanlaiset merkit, onpa hauska sattuma!

   Poista
 3. Ihan paras toi "mä näytänkin sulle kieltä" kuva :)

  VastaaPoista
 4. Oleppa hyvä :) Joo Cosmolla vaan iän myötä ovat vaalentuneet.Mutta nuorempana oli yhtä tummat kuin Sällillä.Myökin pään malli on paljon samalainne,kuono ja ilmekkin..Missä päin Lohjaa Sälli asustelee?mekin asutaan Lohjalla..taikka tarkemmin Kirkniemessä..Lohjalta 11km

  VastaaPoista