sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Tuleva pentue.

Odotan tätä pentuetta innolla. Molemmat vanhemmat miellyttävät minua erittäin paljon sekä ulkoisesti että luonteeltaan. Ne ovat terveitä, sosiaalisia ja reippaita rotunsa edustajia. Toiveissa on pitkäkarvaisia, black&tan-värisiä pentuja tarpeeksi iso joukko, jotta saadaan kaikille kärsivällisille pennun odottajille oma pupsi syksyksi. :)

Yhdistelmän sukusiitosaste viidellä polvella laskettuna on 0%, kuudella n. 0,7%. Yhdistelmässä kertautuu neljästi Misty Meadow's Dancingmaster sekä kolmesti Misty Meadow's Dressedtodance. Nämä ovat kuitenkin niin kaukana sukutaulussa (6. polvessa), etten pidä sitä merkittävänä asiana.

Jos kiinnostus heräsi, ota yhteyttä sähköpostitse rhosgobels@gmail.com. Liitäthän mukaan pienen esittelyn itsestäsi. :)


Yhdistelmä RUTA DEL SOL MR MOCCA X HOPNA'S WIZARDING ARIANA Koiranetissä

Pentueen isäksi valitsin kerta kaikkiaan hurmaavan, pitkäkarvaisen black&tan-uroksen, Ruta del Sol Mr Moccan. Ringoksi kutsuttu nuorimies on 2,5 vuotias, Virosta pentuna Suomeen saapunut sertivoittaja. Olen ihastellut sitä jo vuoden ja näyttää siltä että se vain paranee vanhetessaan. Ringo on valioitunut tänä keväänä Suomen ja Latvian muotovalioksi. Se on tutkittu terveeksi silmien, sydämen ja polvien osalta. Ringolla on kaikki hampaat sekä saksipurenta.
Luonteeltaan Ringo on upea!  Avoin, ystävällinen, sosiaalinen mutta oman arvonsa tunteva. Juuri sellainen kuin chihuahuan kuuluukin olla.

 Ringon isä Chidelia DJ Tiesto on norjalaista alkuperää, mutta vaikuttanut Virossa. Sillä on useita jälkeläisiä myös Suomessa. Ringon emä on italialaiskennelistä kotoisin oleva Misty Meadow's Liqourice Vodka. 
Ringo on linjattu Misty Meadow's Danubiobluun (3+4).

Emä, Hopna's Wizarding Arianan kävin hakemassa marraskuussa 2014 suoraan kasvattajaltaan, hyvältä ystävältäni. Aida muutti pian ystävieni luokse sijoitukseen ja onkin sieltä käsin kietonut tassujensa ympärille aika kasan ihmisiä. :) Aida on osoittautunut hyvin helpoksi koiraksi, se on rohkea ja reipas, täysin sisäsiisti ja kaikin puolin terve yksilö. Silmätarkastuksessa Aidalta löytyi muutama ylimääräinen ripsi, mutta peilaajan mukaan ne eivät tule haittaamaan koiran arkea. Polvet olivat esimerkillisen tiiviit. Sillä on kaikki hampaat sekä saksipurenta, pentuhampaat vaihtuivat pysyviin ilman eläinlääkärin apua.

Aidan isä Paw's Mystery Wilbur Brit, tuttujen kesken Jarppi (..jolle siis sain aikanaan kunnian keksiä lempinimen), on vilkas kaveri joka asuu ongelmitta sekalaumassa. Jarppi on sittemmin kastroitu. Aidan emä Hopna's Last Saga oli herttainen narttu, jonka piti pentuna muuttaa meille. Silloisesta elämäntilanteestani johtuen en voinut koiraa ottaakaan, mutta onneksi sen ainoaksi jäänyt narttupentu muutti meille. :) Saagan emä, Paw's Mystery Last Brenda on oikeastaan koko chihuinnostukseni syypää! Se on kertakaikkiaan valloittava ja rempseä narttu, jota ei maailman murheet hetkauta. Olen hyvin tyytyväinen että Aidassa on paljon mummoaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti