keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

Kevät keikkuen tulevi

Pienpetojen perässä pyöriminen on vaihtunut pitkiin lenkkeihin metsissä, vapaisiin viikonloppuihin ja muiden harrastuksien pariin palaamista. :)


Darran kanssa ollaan käyty arkitottelevaisuuskurssilla kerran viikossa. Olen erittäin positiivisesti yllättynyt sen työskentelymotivaatiosta myös häiriön alla. Kurssi mukailee kiva koirakansalainen-testin tehtäviä, ja kaikki harjoitukset ovat kyllä hyväksy Darralle jonka kanssa saa hieman tehdä töitä jotta tarpeeksi rauhallinen vire löytyy ja pysyy yllä. :)


Lisäksi Darra on ilmoitettu ensimmäiseen näyttelyyn sekä se tutkitaan silmien, polvien ja sydämen osalta toukokuussa. Ensi keväänä sitten luuston kuvaus ja silmät+sydän uudestaan.


Kerttu puolestaan pääsee jälleen tokokurssille, josko sen kanssa uskaltaisi jossain vaiheessa elämää kokeilla alokasluokassa starttaamistakin. :) Lisäksi se on ilmoitettu yhteen näyttelyyn, katsotaan jaksaako sitä tänä vuonna enempää viedä.


Jofa saa elää mukavaa kotikoiran elämää, se on luonteeltaan vähän samanlainen kuin Mini. Kotona ja vapaana on kivointa, motivointi erittäin haastavaa. Onneksi molemmat on niin kilttejä ja helppoja, ettei niiden kanssa tarvitse stressata vaikka makoilisivat viikon putkeen sohvalla. :) Nyt juoksujen ollessa päällä se on tavallista laamamaisempi, eikä mikään tai kukaan huvita. Kerttu on ihan päinvastainen, se haluaisi koko ajan leikkiä ja temppuilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti