tiistai 3. huhtikuuta 2018

LUT-koe 31.3. Mynämäki

Pääsiäislauantaina suunnattiin kohti Mynämäkeä ja Jofan ensimmäistä LUT-koetta. Kokeessa oli meidän lisäksemme mäyräkoiria, kettari, saku ja russeli. Jofalle arvottiin lähtönumero 6. :) Tyhjän luolan tarkastuksessa se meni vauhdilla mutta piti ääntä valitettavasti koko etenemisen ajan. Riistakokeessa Jofa teki itselleen ominaiset työt ja olemme tyytyväisiä tulokseen. Se on osoittanut jo taipumuksensa luonnometsästyksessä, joten keinoluolakokeet saavat jäädä meidän puolesta tähän. Ensi kaudella sitten tehdään toivottavasti lume-kokeet. :)

Tuomari Hannu Rinne, koekertomus:
Erittäin nopea yhteys riistaan joka oik päätypesään. Koira nopeasti perään ja aloitti pumppaavan työskentelyn saaden ketun pariin otteeseen hermostumaan ja iskemään. Koira väisti iskut ja työskenteli samalla tavalla kokeen loppuun. Kettu kuitenkin määräsi työskentelyetäisyyden. Vähän itsevarmuutta lisää.
Tyhjän luolan tarkastus nopea, intohaukkua, täydellinen.
C37

1 kommentti:

  1. Meillä oli tarkoitus käydä Välkyn kanssa kokeissa, mutta kun ei olla sitä vielä kertaakaan saatu keinoluola putkeen, se ei mene sinne edes väkisin. Mies olis sitä mieltä, että enskerralla kun mennään kokeileen niin pyydetään ettei olis niin paljoa ihmisiä, kun edelliskerralla koira olis halunnut vaan tutustua kaikkiin ihmisiin :(

    VastaaPoista