maanantai 25. kesäkuuta 2018

Kesäjuttuja


Kevään ohjatut harrastukset, eli Kertun toko ja agility ja Darran arkitottis ovat jääneet tauolle. Pyysin seuran kentälle käyttöoikeuden ja ollaankin sen jälkeen käyty muutamia kertoja hömpsöttelemässä kentällä.


Kertun kanssa ollaan harjoiteltu muutamia kertoja agilityä, pääsiassa hyppyestesarjoja sekä keinua. Tulevalla viikolla olisi tarkoitus taas jatkaa keppien parissa. Jonkin verran olen selaillut paikallisten agiseurojen sivuja, josko päästäisiin johonkin ryhmään harjoittelemaan. Tässä on kuitenkin laji jossa saa äkkiä vahinkoa aikaiseksi jos tekee väärin. :)


Maltin kanssa ollaan harjoiteltu istumista. :D Se innostuu hurjasti ruuasta ja ensin saakin käyttää aikaa rauhoittumiseen. Kovin mielellään sekin tuntuu tekevän hommia ihmisen kanssa, joten eiköhän tästä mukava aihio saada johonkin lajiin!


Darran kanssa harjoitellaan rauhoittumista, rauhoittumista ja rauhoittumista. Sekä luoksetuloa. Se onnistui karkaamaan aidatulta alueeltakin riistan hajun perässä, onneksi jäi lähelle pyörimään. Kovin odotellaan syksyä ja uutta arkitottiskurssia. :)

Oskari on käynyt satunnaisesti myös pyöräilemässä Darran ja Kertun kanssa. Molemmat kuulemma kulkee hienosti pyörän vieressä ja kuuntelevat ylhäältä tulevia käskyjä. :)

Muuten tämä kesä on mennyt lähinnä töitä tehden ja koiria lenkittäen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti