torstai 11. heinäkuuta 2019

Pennut 7vk

Viimeistä päivää vietetään koko porukan kera. Tänään lähtee Rolle kohti uutta kotiaan. Onneksi sekin jää lähelle ja pääsemme varmasti näkemään sitä metsästysreissujen merkeissä myös jatkossa. :) Nandor ja Urpo matkaavat omiin koteihinsa ensi viikon maanantaina.


Pentujen rekisteröinti on edelleen kesken Kennelliitossa. Toivoin kovasti että saisimme paperit hyvissä ajoin pentujen matkaan, sillä klikkasin rekisteröinnin valmiiksi omalta osaltani jo sirutuspäivänä. No, kaipa ne sieltä tulee, viimeisin aikataulutieto oli lähes kolme viikkoa.



Pojat ovat viimeisen viikon aikana käyneet rannalla, hihnalenkillä, ulkoilleet päivittäin (edes sade ei haittaa) ja vierailleet työpaikallani kokonaisen päivän. Siitä kahdeksasta tunnista 5,5h meni nukkuessa. ;)



Ihan sopusoinnussa klopit eivät olleet koko aikaa. Nandor ja Urpo ovat muutaman kerran nahistelleet niin että ne on jouduttu ihan erottelemaankin toisistaan. Onneksi 99% ajasta menee hyvin ja mitä vanhemmaksi tulevat, sitä vähemmän yhteenottoja on tullut. Ilmeisesti kuuden viikon kohdilla piti mittailla voimia ja katsoa kuka on pomo. Kaikenkaikkiaan tämä lähes 8 viikkoa on mennyt erittäin nopeasti ja mukavasti. Darra ja Maltti leikittävät mielellään pentuja ja äitikoira on hoitanut oman osansa mallikkaasti. Kerttu on lopettanut pentujen imettämisen ja jauhenliha, kauriin kylkiluut sekä nappulat maistuvat kolmikolle hyvin.


Pennut ovat luonteeltaan hyvin reippaita ja avoimia, kukaan ei jää nurkkaan istumaan uusien ihmisten saapuessa. Rolle hakee ehkä eniten turvaa toisista koirista ja ihmisistä kun kohtaa uusia asioita. Toisaalta sekin palautuu nopeasti ja on mm. ensimmäisenä oppinut kiipeämään sohvalle. ;) Nandor taasen on luonteeltaan tuumailija, joka vauhtiin päästessään on aikamoinen jyrä. Urpo on kaikkea näiden välillä. Se oli aika hurja tässä välissä, mutta nyt tasaantunut erittäin ihmisrakkaaksi, joka malttaa jo välillä tuumaillakin asioita istuen. :D Kerta kaikkiaan ihana kolmikko, josta on toivottavasti yhtä paljon iloa uusissa perheissä kuin meille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti