keskiviikko 31. heinäkuuta 2019

Vanamõisa 27-28.7.2019

Lähdettiin perjantaina Maltin kanssa julkisilla kohti Katajanokkaa. Junamatka oli ajoittain hieman raskas kun se olisi halunnut tervehtiä kaikki ympärillä olevat koirat. Lopulta se nukahti Karjaan kohdalla joten viimeinen puolituntinen oli jo ihan kiva. :D Helsingin päässä käveltiin rautatieasemalta Katajanokalle ja Maltti kulki kuin maailmanmies konsanaan. Sen kanssa on tehty harmittavan vähän asioita, mutta kun pääkoppa on kunnossa niin kaikki käy. Vähän liikaa sillä on virtaa vielä joissain asioissa, mutta uskon iän tuovan järkeä päähän ja malttia tekemiseen.

Katajanokalla siirryttiin matkakumppaneidemme, Sarin ja Sanna seuraan. Sarilla oli mukana Kertun Miina-sisko ja Pena, joka on Jofan puoliveli. Neljäntenä koirana oli bracco-Stiili. Järkyttävästä helteestä johtuen koirat matkustivat kannella koko matkan. Kiltisti ne olivat, vaikka laiva oli tupaten täynnä ihmisiä.

Majoituimme Viron puolella valloittavassa pienessä mökkikylässä. Koirat saivat nauttia ulkoilmasta isojen puiden varjossa.



Lauantaina Maltti pokasi virolaiselta Kalvo Kriiskiltä JUN1, ERI SA, PU1, ROP JUN, VSP. Eli se oli paras uros, rodun paras (ja ainoa ;)) junnu sekä vastakkaisen sukupuolen paras. Tämä tulos on yli 15kk vanhana saavutettu, joten periaattessa meidän ei tarvitse enää kehässä pyöriä käyttövalioitumisia ajatellen. ;)



Sunnuntaina oli aivan järkyttävän kuuma, reilusti yli 30 astetta. Maltti väsähti aivan totaalisesti kehässä, yritti vaan hakeutua varjoon makoilemaan. Jollain tapaa me rävellettiin oma vuoro läpi mutta kyllä siinä koiraa seisottaessa tuli mieleen että olisi pitänyt keskeyttää. Kaappasinkin koiran kehästä suoraan kainaloon ja kannoin suihkun alle viilentymään. Jetta Tschokkiselta kuitenkin Erinomainen, joka on huippuhieno saavutus.



Laivamatkalla oli hyvin nuutunutta porukkaa. Onneksi kannelle kävi pieni tuulen vire ja aurinkolippa antoi sopivasti varjoa. Helsingin päässä käveltiin Maltin kanssa kaikessa rauhassa kohti rautatieasemaa. Ilma oli viilennyt hurjasti, joten 1,5 tuntinen junan odottelu meni varsin tyytyväissisä merkeissä.



Maanantaina ei sitten koiran väsymyksestä ollutkaan enää mitään tietoa, joten lähdettiin käymään pyörälenkillä. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti