torstai 17. joulukuuta 2020

Buffy etsii sijoituskotia

 Meille on saapumassa Serbiasta helmikuussa 2021 uusi saksanterrinarttu. Näillä näkymin Buffy etsii metsästävää sijoituskotia. Se on syntynyt kesäkuussa 2020, saanut jo rabiesrokotuksen sekä vasta-ainetestien tulokset (tulos ok), joten nyt odotellaan vain 90 vuorokauden täyttymistä. 

Koiraa tullaan kokeilemaan saapumisen jälkeen supikoiralla, mutta muuten se saa kotoutua ihan rauhassa. Kodin etsinnällä ei siis ole kiire.

Buffyn vanhemmat ovat vahvasti saksalaistaustaisia ja monipuolisia metsästyskoiria. Niillä metsästetään mäyrää, kettua, lintuja sekä jänistä ja villisikaa. Kasvattajan kaikki koirat tulevat toimeen toistensa kanssa, joten odotamme myös Buffysta laumasosiaalista koiraa.

Narttu on typpäämätön, joten sillä on osallistumisoikeus suomalaisiin kokeisiin ja näyttelyihin. Minä sijoittajan ominaisuudessa voin käyttää sen kokeissa sekä tarvittavissa näyttelyissä. Maksan myös koiran PEVISA-tutkimukset. Se on PLL-terve vanhempien tuloksien perusteella (N/N).

Sijoituskodilta odotamme perussosiaalistamista muihin koiriin ja ihmisiin, sekä yhteistyökykyä. En ole riesa, mutta koira ei myöskään saa kadota meiltä ja me haluamme nähdä sen myös käytössä.

Mikäli kiinnostus heräsi, ota yhteyttä puh. 0505755673 / Jaana tai 0403261450 / Oskari. Myös säpo rhosgobels@gmail.com löytää perille. Vakuusmaksu 500€, joka palautetaan pentueen jälkeen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti