tiistai 9. maaliskuuta 2021

Buffyn tulo viivästyy, meillä metsästyskausi vielä jatkuu

Tätä kirjoittaessa Buffyn pitäisi olla matkalla kohti Suomea, mutta valitettavasti meistä johtumattomista syistä se jäi vielä Serbiaan odottamaan uutta yritystä. Toivotaan että seuraava yritys johtaa toivottuun lopputulokseen ja saadaan koira Suomeen..


Buffya odotellessa me käydään normaalisti metsällä. Talvi näyttää jatkuvan edelleen ja supikoirat viihtyvän luolissa. Kiva vaan että koirat saa harrastaa! :) Maaliskuun lopulla jäädään kuitenkin tauolle taas, jotta eläimet saa pesimärauhan.

Alla kuvakimara viimeisen viikon reissuista. Kahdessa ekassa kuvassa on tsekkituonti Aija, joka sijoituskodissaan on päässyt ilahduttavasti hommiin. :) Aijalle on suunniteilla vuoden päästä ensimmäinen pentue, urokseksi on suunniteltu meidän oma Morkkis.

Sen jälkeen Kertun pari saalista. Yhdestä isosta pesästä löytyi supipariskunta ja kolme mäyrää. Koko päivän se veikin, mutta lopputulos palkitsi. Viikonloppuna se sai jäljestää sekä mäyrää että loukkaantunutta kettua. Koirilla on kyllä ilmiömäinen nenä! 

Kirppu tuntuu käyttävän nenäänsä yhtä hyvin kuin äitinsä. Se on erittäin rauhallinen arkielämässä ja metsäkävelyilläkin nuuskuttelee tarkasti metsän hajuja. Sekin pääsi harjoittelemaan ketun jäljestystä, mutta aikataulujen puitteissa vaihdettiin osaavampi äiti hihnan päähän. Riistalle Kirppu ei ihan vielä ole syttynyt. Kyllä se hajut tunnistaa ja kiinnostaa, mutta suoranaista kontaktia se ei ole vielä ottanut. Eikä tässä kiire olekaan, onhan se nuori vielä. :) 

Morkkiksellekin on löytynyt muutamia supeja ja kettuja. Siitä on kehittynyt oikea kivikoiden spesialisti. 

Alli taasen kasvattaa edelleen itseluottamista ja keskittymiskykyään.. Saa nähdä millainen metsästyskoira siitä aikanaan kuoriutuu, tällä hetkellä ei ainakaan näytä siltä että into riittäisi meidän tarpeisiin. Tai intoahan sillä on, parin kaverinkin tarpeisiin. :D Viikonlppuna saatiin sillekin kuitenkin onnistuminen supikoirilla. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti