maanantai 8. elokuuta 2011

Vesihäntä.

Viikonlopun mökkeilyn saldona oli valitettavasti vesihäntä. :/ Huomasin sen vasta sunnuntaina kun Marko kävelytti koiraa veneen ulkopuolella, kuulemma se oli riiputtanut sitä jo edellisenä iltana. Annoin annoksen Metacamia sekä pidettiin tulehtunut kohta lämpimänä. Tänään maanantaina häntä näyttääkin jo huomattavasti paremmalta ja koira kantaakin sitä taas.

On muuten tuo Mini helppo lääkitä, nuoli ruiskun ihan puhtaaksi.. :) Sälli kävi sitä katsomassa myös mutta vaihtoi vauhdilla paikkaa haistaessaan lääkkeen.

Kävin ostamassa tänään uuden kameran, tällä kertaa mukaan tarttui Nikon D3000 tupla-kitillä varustettuna. Tarkoitus olisi hankkia vielä valovoimaisempi putki tuohon, yhtenä vaihtoehtona Sigman 70-200m F2.8. Vähän on ollut vaikeuksia tottua uuteen kameraan, Pentax oli tähän verrattuna superhelppo käyttää. Harmikseni neljän vuoden jälkeen K100D alkoi syömään pattereiden virtaa sellaisella vauhdilla etten saanut kuin kymmenisen kuvaa otettua kerrallaan.. Katsotaan jos siitä saisi vielä toimivan pelin. :)


2 kommenttia:

 1. Ihana uusi sivusto Minillä! Ja onnea uuden perheenjäsenen, Nikonin, johdosta:) On tunnetusti hyvää ja toimivaa sukua:)

  VastaaPoista
 2. Moi! Henkka kiittää tsempeistä : )
  ^ Kylläpä on kameras syönyt virtaa, vaan 10 kuvaa ehtii ottaa :D
  Miten Mini voi, pennut jo ilmeisesti kotiutettu ja arki jatkuu?
  Oli muuten kivan näköiset kotisivut!

  VastaaPoista