tiistai 25. kesäkuuta 2024

Kesäkuvia

 Juhannus tuli ja meni, helteetkin palasivat. Meidät koirat ovat lähinnä lenkkeilleet ja uineet. Jatkuvasti mietin, että pitäisi varmaan treenata verijälkeä, mutta jotenkin motivaatio sienen kanssa metsässä rämpimiseen (tai lähinnä sen veren sulattamiseen) on hukassa. Olisi kyllä kiva nähdä, miten Isla ja Brida sen kanssa toimisivat.

Tuurin näyttelyissä pyörähti Siirihiirinen, joka sai junnuluokasta Erittäin hyvä. Ollaan tosi tyytyväisiä tulokseen, nyt sillä on vaadittava näyttelytulos (toivottavasti) käyttökokeita varten. :) Brida kävi Paimiossa Tarmo Wallinin tuomaroitavana. Sille kahdesta nartusta kakkossija ja varasert. Vielä käydään kokeilemassa Mäntsälässä ja Helsingissä. Jollei niistäkään nappaa tulosta, niin olkoot sitten.

Kerttu täytti 9v toukokuun lopussa. Se tuli mun vanhemmilta meille ensiksi viikonlopuksi "hoitoon", mutta jäi nyt lopulta tänne kesän ajaksi. Se alkaa kyllä olla jo vähän kremppa joka suunnasta, joten saa nähdä mitä tapahtuu syksyn tullen. Maailman ihanin ja luotettavin koirahan Kekkuli on, mutta olen tehnyt jo vuosia sitten sen päätöksen, että koiraa ei pidetä hengissä kipulääkkeiden avustuksella. Minusta on ihana nähdä, että se tulee edelleen niin hyvin toimeen Bridan ja Islan kanssa. Tai lähinnä että tuo nuoriso kunnioittaa sitä edelleen. Aijan kanssa ne eivät ole päässeet hengailemaan, mutta portin takana tai viereisissä tarhoissa ei ole ollut ongelmia. Morkkishan nyt rakastaa Kerttua maailman eniten. Se on niin onnellinen kun Keke on samassa tilassa. :D

Aija

Morkkis ja Kerttu

Isla

Kerttu

Brida

Kerttu

Isla, Kerttu ja Brida

Kerttu, Isla ja Brida