lauantai 18. elokuuta 2012

Saatanan saatana.

(Joku eksyy varmasti tänne taas googlen ohjaamana hakusanalla "nartun kohtutulehdus", mutta valitettavasti minulla ei taaskaan ole antaa mitään tieteellistä selontekoa aiheesta vaan tämä teksti käsittelee taas asiaa vain omien kokemuksien pohjalta..)

Ja kymmenen muuta kirosanaa ja vähän itkua.  Mini-piipu-pikkuinen on taas pipi. :( Onneksi oli ihan superkiva päivystävä eläinlääkäri joka ymmärsi että koira tarvitsee ultrata heti eikä monen tunnin päästä. Kohtutulehduksen oireina oli tällä kertaa (viikon jatkunut) löysä uloste ja satunnainen liman valuminen - jotka eivät sinänsä herättäneet minun tai muidenkaan epäilyksiä koska näitä oli myös viime vuonna ja ell-konsultaation mukaan "todennäköisesti normaalia", sekä tänä aamuna oksentaminen ulkona, liikuntahaluttomuus ja kuume (kotona 39,0 - ell 38,8). Kohdussa oli jonkin verran nestettä, mutta koska pennut ovat vasta 3 viikkoisia, kokeillaan nyt hoitaa antibiooteilla. Sterilisaatio on joka tapauksessa edessä, joskin nopeammin mitä vielä alkukesästä kuvittelin.


Tänään on kuitenkin ollut jännä päivä myös pennuilla. Ne muuttivat aamulla "kakkalaatikosta" (ihan oikeasti, joku kakkasi ja pissasi aina lakanoiden päälle vaikka muut yritti tähdätä paperille..) pentuaitaukseen jossa ovat seuraavat kaksi viikkoa. Lisäksi tänään käytiin ensimmäistä kertaa ulkona! Osa pysyi visusti pentulaatikossa, mutta Mini Max etunenässä seikkaili Hugon perässä ruohikolla. Alla Hugo leikittää Mini Magicia. :) On se aika helmi koiraksi<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti