torstai 1. marraskuuta 2012

Vuosi-inventaario

Facebookin parsonrussell-sivulla oli keskusteltua koirien talvivaatetuksesta. Se sai minutkin käymään taas läpi meidän hurttien vaatekaapin ja lajittelemaan tavarat oikeille paikoille. Osa näistä tavaroista pitäisi kai antaa eteenpäin (JOTTA SAISI OSTETTUA UUSIA), mutta miten sitä raaskisi. :( Esimerksi vihreä Weatherbeetan takki on jopa Minille liian pieni ja täten ihan käyttämätön. Ehkä sitä elättelee toiveita että jossain välissä meille astelisi uusi koira ja se ehkä tarvitsisi noita pienempiä varusteita.. - Tosin sisko jo totesi että ostan sille kuitenkin uusia tavaroita.

Ensiksi takit..
Ylärivissä Minin Best Friend-sademantteli (Hong Kong) ja HauHau'n sademantteli (PetNetStore),
alarivissä Hugon Hurtta-toppamantteli (kasvattajalta saatu) ja Minin Eskadron-sademantteli (K-Maatalous Lohja)<3
Kaikki kolme Hurttaa. Ylhäällä vasemmalla Minin sadepuku. Ylhäällä oikealla Minin fleecehaalari (Antassu.com) ja alhaalla vasemmalla Hugon fleecehaalari (kaverin cavalierilta).

Sällin fleecetakki (saatu Sällin mukana) aiheuttaa tahattomia naurahduksia kun sen pukee minkä tahansa koiran päälle. Erityisesti Sällin. :D Ylhäällä oikealla pieneksi jäänyt toppatakki (PetNetStore) , alarivissä Minin ja Hugon heijastinliivit (Clas Ohlson) - jotka on liian isoja molemmille.

ylärivissä Minin Early of Withney'sin villamantteli (W-Wool) ja Weatherbeetan toppamantteli (Urheilu Koskimies), alarivissä Minin Hurtan vedenpitävä fleece (M&M, ostettu alunperin Sällille) ja liian pieni (30cm) käyttämätön Weatherbeetan toppamantteli,
 Sitten hihnat
Ylärivissä vasemmalla: musta nahkahihna (saatu Sällin mukana), 2x monitoimihihna (Musti & Mirri) ja ruskea monitoimihihna (Dog Gallery). Ylärivissä oikealla 3m mini-flex (Dog Gallery) ja 5m flex (saatu Sällin mukana)
Alarivissä pentuhihnat (pilkullinen Dog Gallery, musta S-Market) ja joku röpöhihna

Näyttelyhihnat
Vasemmalla blingihihna (Dog Gallery) ja tavallinen valkoinen (..., Faunatar), oikealla ketju
Alhaalla Piuhaputiikin tekemä hihna
Sen jälkeen valjaat :)
vasemmalta oikealle: pehmustetut valjaat (Musti & Mirri), 3x Puppian valjaat (Dog Gallery), Hurtan y-valjaat (ruskeat Musti&Mirri, lifeguardit kaverilta), t-valjaat (Musti&Mirri) voisi olla myynnissä..


ja kaulapannat

Ylhäällä vasemmalla: Hugon army-panta ja pilkku-pentupanta (Dog Gallery) sekä tämän hetkiset käyttöpannat (Musti&Mirri). Ylhäällä oikealla: Minin Bellomanian kroko ja musta & ruskea panta (Dog Gallery) ja Hurtta-panta (Lemmikille.com).
Alhaalla vasemmalla nahkapannat (Musti&Mirri), oikealla pyörikuristavat Hurtan lifeguard (kaverilta), Hurtan Siberia (Lemmikille.com), Best Friendin punainen (K-Citymarket) ja Hurtta Pro (Peten koiratarvike)
Viimeisenä meidän edustustarvikkeet<3 Minin pinkit timangivaljaat (Dog Gallery), Hugon vihreä blingipanta (Rahulan Rehu) ja kasvattajalta tuliaisina saatu puolikuristava nahkapanta

Meidän blogi jatkaa muuten hiljaiseloa, eipä tässä elossa mitään raportoitavaa olekaan. :f

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti