tiistai 7. toukokuuta 2013

Verta ja hikeä

Käytiin eilen Katjan kanssa tekemässä tämän kevään ensimmäiset jäljet ja tänään ajettiin ne. Hugo sai helpohkon, kolmisen sataa metriä pitkän jäljen, Minille taas tehtiin hiukan haastavampi ja pidempi, jossa oli mm. kaksi ojan ylitystä. Joopa joo, taisi mennä taas vähän väärinpäin nämä mun arviot koirieni taidoista ja kuinka pitkään mielenkiinto pysyy yllä. :D

Mini heilui ja hillui ensimmäiset 2/3 jäljestä. Aina välillä se keskittyi ja eteni hyvässä vauhdissa aika täsmällisesti, mutta mielenkiinto herpaantui nopeasti ja se taivastelikin mielummin mm. Hugon huutoa autossa, takana tulevaa Katjaa, ohi mennyttä traktoria ja risuja... Erityisen mielenkiintoisia oli ojat, joiden vartta se tutkaili useampaan kertaan. Ensimmäinen kulma mentiin ohi niin että sujahti, toisen kävi katsomassa usean käskyn jälkeen. Viimeinen sivu sentään sujui lähes jäljellä, vaikka lopussa kiinnosti enemmän muovipussi kuin peuran sorkka. :) Pakko sanoa, että välillä tuskastutti hihnan päässä. Kokeillaan vielä muutama kerta tulevien kuukausien aikana, mutta jos ei nappaa niin sitten ei nappaa..

Hugo lähti alun harhailun ja keppien syömisen jälkeen ihan hyvällä vauhdilla liikkeellä. Ensimmäisen makuun sijaan se merkkasi jotkut jätökset, mutta lähti ihan hyvin jatkamaan jälkeä. :) Toinen makuu ohitettiin sujuvasti, Hugo lähti ilmavainulla suoraan kohti kaatoa ja löysikin sen kymmenmetristen kaarrosten jälkeen. Harjoituksia jatketaan hyvillä mielin, jos vaikka syksyllä päästään kokeseen. :)

Ja huomenna yritän taas tavoittaa paikallisen keinoluolavastaavan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti