torstai 7. tammikuuta 2016

Ennättihän ne pakkaset tännekin. :) Kerttu sai Mustin ja Mirrin alennuksesta Rukan pinkin Blizzard-takin, Mini kulkee vanhoissa vaatteissa. On kyllä kätevää että nuo ovat saman kokoisia, pystyy hyvin vaihtelemaan vaatteita päivästä riippuen. Kekelle sopi Hugon tossutkin, joten ollaan voitu lenkkeillä lähes normaalisti. 

Kerttua ei pakkaset haittaa yhtään. Se painaa kuin hullu flexin päässä, nappaa lunta tai keppejä suuhunsa ja sinkoaa toiseen suuntaan. Mini puolestaan ulkoilee niin vähän kuin mahdollista. En jaksa raahata sitä perässäni väkisin. Kunhan saa tarpeensa tehtyä, riittä minulle.

Ensi viikon perjantaina Aida ja Mini käy silmätarkeissa. Aidalta tsekataan myös polvet. Minille tämä on toistaiseksi viimeinen tarkastus, katsotaan 9-10 vuoden iässä seuraavaa. Kertun silmä- ja polvitarkit on suunniteltu loppusyksyyn ja luusto kuvataan reilun kahden vuoden iässä. Minusta on tärkeää saada tietoa koirieni terveydestä myös "sisältä päin", ihan sama käytetäänkö niitä jalostukseen vai ei. Siksi Minikin on kuvattu päästä varpaisiin. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti