sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Kotka KV 19.6 ja Karjaa KR 3.7

Kerttu debytoi virallisissa näyttelyissa "kotikentällä", eli Kotkan Katariinanpuistossa. Tuloksena JUN ERI3 ja kasvattajalta sekä handlerilta isot kehut koiran luonteesta. Arvostelua ei ole tarjolla, Kotkassa oli kuulemma (ja muutamien kuvien perusteella) aivan järkyttävä keli. Reippaasti Keppanakin oli kuitenkin siellä mennyt. :)

 Tänään puolestaan Hanna vei Kertun Karjaalle, jossa sen esitti 12-vuotias poika. Tuloksena EH kivalla arvostelulla:
1 year 2 months. Very feminine. Typical head and body propotions. Dark eyes. Correct scissor bite. Little bit short in neck. Sloping topline. Shows too much tension in the move. Well spannable ribs. Nice temperament.

Kerttu on ehtinyt myös treenata vesiriistaa kasvattajan ja Miina-siskon omistajan kanssa. Kunhan saadaan paikallaolo varmaksi, voidaan yrittää kokeisiin. :) Ahkeraa treeniä siis heinäkuu ja katsellaan alkusyksyyn joku koe. Kettuakin käydään moikkaamassa ensi viikolla. Jos Kerttu hommaan syttyy, niin syyskuussa voitaisiin kokeilla ihan kokeissakin.


Aidalla on röntgen 7.7., mutta kaikkien merkkien perusteella voisin sanoa että koira on tyhjää täynnä. Pentusuunnitelmat sen osalta siirtyvät sitten mahdollisesti ensi kevääseen, talvipentuja meille ei tule.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti