torstai 6. lokakuuta 2016

Uusi kotikaupunkiMarraskuussa pakataan kamat väliaikaisosoitteesta ja muutetaan Itä-Helsinkiin! Tällä kertaa asuinpaikan valintaan vaikutti työpaikan sijainti sekä koirien kannalta rauhallinen ympäristö. Vuosaari, here we come!

Alla olevissa viikonlopun fiiliksiä. :) Pe-la vietettiin kasvattajan luona Tähtelässä. Kerttu sai juosta vapaana ja nauttia koirakavereiden seurasta. Hyvin se tuli toimeen myös Miina-siskon kanssa. Kertun kanssa kuvissa esiintyy kuitenkin Milo 9v ja Eki 6kk. Huippupoikia molemmat!

Perjantaina istuttiin sorsapassissa, Kerttu sai tulla kuunteluoppilaaksi. Saalista ei tullut, mutta se tuli selväksi että paukkuja tuo koira ei hätkähdä millään. Ennemminkin ne aiheuttivat innostunutta liikehdintää kun koira hoksasi pamahduksen ja sitä seuranneet tapahtumat. :)

Sunnuntaina siirryttiin Lägin hallille, vuorossa oli parsonien erikoisnäyttely. Kertun tuloksena pohjavillassa H.
"Good pigmentation. Head matches the body. Topline ok. Coat's been taken right out, judge. Tailset ok. Feet ok. Legs ok. Moves straight behind."
Seuraavat näyttelyt on sitten keväällä, riippuu miten rimpula tässä kehittyy. Nyt keskitytään kasvamaan joka suuntaan. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti