tiistai 2. lokakuuta 2018

Erikoisnäyttely 30.9.2018 Lohja

Sunnuntaina ajeltiin Kertun ja Maltin kanssa Lohjalle LÄGI-areenalle parsoneiden erikoisnäyttelyyn. Tällä kertaa paikalla sai olla koko päivän, sillä Maltti oli nro 4 kehässään ja Kerttu oli bookattu mukaan emänsä jälkeläisryhmään, joka taas valittiin viimeisenä.

Maltti ravasi yllättävän hyvin ja seisoi kiltisti. Se oli kuitenkin jättikokoinen muihin osallistujiin verrattuna.. Lennettiin siis Jetta Tschokkisen tuomaroimasta kehästä suoraan pois. :) Pennuilla ja veteraaneilla oli harjoitusarvostelijana myös Hilkka Salokannel.

"6kk hyvät mittasuhteet, hieman korkaraajainen. Miellyttävä pää ja ilme. Hyvät silmät, korvat ja purenta. Ikään nähden hyvä runko. Etuosa saa kehittyä. Ok hännän kiinnitys. Voimakkaat takakulmaukset. Hyvä karvanlaatu. Takaliikkeet saavat vakiintua."
© A. Sillanpää
Kerttu puolestaan löi koko homman lekkeriksi eikä ravannut ehkä askeltakaan. No, jos sillä on kivaa niin sitten on. ;)  Sai se sentään pelleilystään Erittäin Hyvän englantilaistuomari Margaret Hooleylta (kennel Hoolmark).

"Nice dark eyes, correct ear set, bite is good, tooth missing, good coat and pelt, able to span her, tail set a bit high, moved ok"
© J. Holmbom
Kerttu esiintyi myös emänsä KVA-M KVA-L Repoketun Murinan jälkeläisluokassa. Kaikkien iloiseksi yllätykseksi ryhmä rämä valittiin BIS1-jälkeläisryhmäksi. :) Aika hieno saavutus nartulta jota "ei olisi saanut" koskaan astuttaa. ;) Kertun lisäksi ryhmässä oli KVA-L KVA-M T. Gertrud, KVA-L, KVA-M MVA T. Gunilla sekä 2xB44 T. Qarma is a Bitch. Kaikki toimivia metsästyskoiria. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti