torstai 27. marraskuuta 2014

Aida Absinth

Viime viikon tiistaina meidän talouteen asteli uusi väliaikaisjäsen. Perheen musta lammas. Aida Absintti, pikkuinen Sintti. :)

Oli aikamoinen kulttuurishokki 12 viikkoiselle muuttaa kasvattajaltaan metsän siimeksestä kaupungin ydinkeskustaan ja tavata Mini ja Hugo. Uskomattoman reipas pentu, joka on ehtinyt hurmaamaan kaikki työkaverini ja ison osan ystävistäni.. :) Molemmat parsonitkin ovat pikkuhiljaa lämmenneet uudelle kaverille. Hugo tosin sanoo aina välillä Aidalle tosi rumasti ja sitä saakin kieltää aika voimallisesti. Yöt koirat nukkuu samassa häkissä ihan sulassa sovussa. Aida nukkuu Minin kainalossa ja Hugo vähän sivummalla. :)

Aida on kyllä osoittautunut tosi rohkeaksi, tasapainoiseksi ja helpoksi pennuksi. Sisäsiisteyden kanssa on vielä paljon tekemistä. Ulkona se kävelee jo reippaasti häntä pystyssä bussien, autojen, ihmisten ja pyörien kulkiessa ohi. Vieraat koirat vähän jännittävät. Pitäisi ehkä ottaa projektiksi uusiin koiriin tutustuminen. Eilen käytiin ekoilla rokotuksilla ja Aida sai puhtaat paperit tutkineelta eläinlääkäriltä. Vahvistusrokotuksen hankkiminen meneekin sitten joulupyhien takia tammikuun ekalle viikolle.

Aidahan etsii sijoituskotia Kymenlaakson alueelta! Laita sähköpostia niin jutellaan lisää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti