tiistai 30. elokuuta 2016

Kesän loppu

Johonkin tämä kesä taas livahti. Minä vietin elokuun viimeisen viikon Prahassa, Kerttu oli Hannan luona ja Mini Lohjalla. :)  Mulla puhaltaa elämässä uudet tuulet, lopetin edellisessä duunissa viikko sitten ja nyt katsellaan että mitä sitten seuraavaksi. Joka tapauksessa kaupunki vaihtuu ainakin loppuvuodeksi pk-seudulle.

Syyskuun alkuun on suunnitelmissa yhdet keinoluolatreenit (Minikin pääsee 6 vuoden tauon jälkeen!), Kertulle koeiän täyttymisen kunniaksi taipumuskokeita ja näyttely. Lokakuussa näytellään erkkarissa ja marras-joulukuussa käydään terveystarkissa. Siinäpä se loppuvuosi sitten suttaantuukin.

Alla kuvia tältä päivältä. Kerttu ehti käydä mönkimässä jossain sonnassa, joten päätyi suihkuun ja näyttää siksi kovin pörröiseltä. :)  Onhan se vähän ylikasvaneessa turkissakin ja tarkoitus on vetää se erkkarin jälkeen pohjavilloille.

Alustavia pentusuunnitelmiakin on tehty, katsotaan jos ensi vuonna meillä kipittelee kaksikin pentuetta. :) Näistä kuitenkin lisää sitten ensi keväänä kun nartuille on tehty terveystutkimukset ja urokset varmistuneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti