maanantai 3. syyskuuta 2018

Helsinki KR 1.9.2018

Ajelin Kertun kanssa lauantaina Dumin vinttikoiraradalle. Matkalla tuli vettä kuin aisaa ja harkitsin useamman kerran kääntyväni takaisin kotiin. Tuomarina oli Paavo Mattila, josta tykkäsin jo 7 vuotta sitten kun Mini kävi hakemassa häneltä H:n. Kovin suuria odotuksia ei tälläkään kertaa ollut, sillä Kerttu tiputti kaiken karvansa ja loput on hinkkautunut metsällä pois. Täytyy lisätä sinkin määrää ruokavaliossa jotta saadaan turkki taas kuntoon. :)

Mattila saneli Kertulle oikein mukavan arvostelun:
"Hyvin rakentunut narttu. Hyvänmallinen pää. Hyvät korvat. Kaunis kaula. Erittäin hyvä runko & hyväasentoiset raajat. Hyvä ylälinja. Hyvälaatuinen niukahko karva. Liikkuu hyvin. Häntä taipuu hieman selälle. Seistessä kauniit ääriviivat. Yksi etuhammas puuttuu. Miellyttävä käytös. Ei hammastodistusta"
KÄY ERI1

Sain noottia kun minulla ei ollut tuosta puuttuvasta hampaasta todistusta mukana. Kuulemma kannattaisi hakea, on niin kaunis koira ja harmittaa jättää se ilman SA:ta siksi. No, erinomainen tältä tuomarilta lämmittää yhtä paljon kuin sert joltain lepsummalta. ;) Kertullahan lähti ylä-I1 viime kauden loppupuolella supipyynnissä ja P3 halkesi kun kanki osui sitä poskeen.

Perjantaina huitaistaan Maltin ja Kertun kanssa lahden yli Viroon, siellä odottaa lauantaina KR Luigessa ja sunnuntaina ryhmis Säreveressä. Sitten onkin luvassa metsästystä ja erkkari kuun lopussa. Torstaina käydään luovuttamassa verta aineenvaihduntatutkimukseen ja otetaan samalla poskisolunäyte Maltin MyDogDNA-passiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti