perjantai 11. tammikuuta 2019

Pentusuunnitelmia vuodelle 2019

Alkuvuodelle on hyvä päivittää tämän vuoden pentuesuunnitelmat. Kasvattajakurssinhan minä kävin jo 2011 ja kennelnimikin myönnettiin kesällä 2013. Chihupentuja oli toiveissa kesälle 2016, mutta Aida jäi valitettavasti tyhjäksi. Sen jälkeen annoin Kertun kasvattajalleen käyttöön ja taas ekat kasvatit siirtyivät. :D Nyt on suuria toiveita ensi vuodelle jopa kahden pentueen voimin.

Ensisijaisesti on tarkoitus astuttaa Kerttu heti seuraavista, helmikuulle lasketuista juoksuista. Kertun kanssa lähdetään Itävaltaan heilastelemaan Curbya. Curby on emän puolelta samaa sukua kuin Maltti ja isän puolelta täysin metsästyslinjaista Foxwarrenia. Yhdistelmä on pienoinen riski sillä en ole valitettavasti nähnyt Curbya henkilökohtaisesti työn touhussa. Se on kuitenkin omistajansa mukaan ketulla otehakuinen ja pelaa villisialla sekä yksin että ryhmässä. Mikäli pentuja syntyy, ovat ne luovutuksessa alkukesästä. Nämä pennut myydään vain metsästävään kotiin, sijoitusmahdollisuuskin on useammallekin pennulle. Lisää yhdistelmästä voi lukea täältä. Kerttua saa tulla katsomaan metsälle koska tahansa.

Klikkaa suuremmaksi
Toiset pennut on suunnitteilla Darralle. Sille valittu uros on työmyyrä ja pelaa järkevästi myös mäyrällä. Daadaa itse on kovaotteinen metsästyskoira, mutta kotona ja muissa harrastuksissa erittäin sosiaalinen ja leikkisä. Darran pennut myydään vain sakujen sielunelämää ymmärtäville metsästäjille. Tästä pentueesta jää myös yksi kotiin. Lisää yhdistelmästä täällä. Todennäköinen astutusajankohta on kevään juoksuihin.

Klikkaa suuremmaksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti