torstai 2. toukokuuta 2019

Tiineysviikko 7

Kertun tiineys on edennyt jo viikolle 7. Vatsa jatkaa kasvuaan, mutta ulospäin näkyviä liikkeitä saadaan odotella vielä viikon verran. :) Välillä se intoutuu leikkimään, mutta suurimman osan ajasta lepäilee parvekkeella auringossa tai sohvalla vällyjen välissä. Vappupäivänä käytiin Qvidjassa kävelemässä ja kahden muun toheloidessa se tyytyi talsimaan rauhakseen eteenpäin. Matolääkekin syötiin alkuviikosta, onneksi ruokahalukin on pikkuhiljaa alkanut palautumaan. Lihat menee hyvin mutta nappulat se närppii kupuunsa vasta öisin.
Darralla oli eilen 2-vuotissynttärit! Pikkuhiljaa siinäkin on näkyvissä aikuistumisen merkkejä ulkonäössä. Luonteeltaan se taitaa olla ikuinen kersa. :)
Maltti puolestaan rispaannutti kannuskynnen. Se ei tunnu sitä häiritsevän yhtään, mutta saa nähdä pitääkö se käydä poistamassa eläinlääkärissä. Toistaiseksi ollaan menty vesipesulla ja desifioinnilla sekä tötterö päässä. Ihan sievä siitäkin on tullut, ja näyttää olevan ulkonäöllisesti paljon valmiimpi kuin vuotta vanhempi Darra. :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti