lauantai 16. toukokuuta 2020

Kertun tiineysviikko 5

Nyt olemme suurinpiirtein tiineyden puolivälissä, joten on hyvä hetki julkaista ensimmäinen masukuva. :) En odota mitään suurta pentuetta, maha on kasvanut kolmanneksi tiineydeksi hyvin rauhallista vauhtia. Toivotaan että muutamalle kiinnostuneelle ja meille syntyisi sopiva pentu. :)

Tähän mennessä kaikki on sujunut kuten normaalistikin. Kerttu nirsoili 3-4 tiineysviikon vaihteessa, mutta toisaalta edellisessä tiineydessä sen nirsoilut kesti kutakuinkin 4 viiikkoa. Se on syönyt pentunappulaa lihan ohessa jo tammikuusta lähtien kun epäilin ettei Alli saa yksinään tuhottua 8kg:n pussia ja kun aktiivikäytössä ei meinannut pelkkä lohi+sikanauta+lampaanrasva riittää kunnon ylläpitämisessä. :D Meillä on käytössä PureNaturalin nappulat, mitä mahdolliset pennutkin tulevat aikanaan syömään. Se on maistuvaa, sulaa helposti eikä jätöksienkään määrä ahdista.

Tulevalla viikolla on madotus. Normaalisti madotan koirat Axilurilla, mutta nyt harkitsen Kertulle Canexia, jota olisi kaapissa ylimääräisenä. Katsotaan. :)


Viikko 5/9
Viikko 4/9

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti