maanantai 20. heinäkuuta 2020

Kertun pennut 5 viikkoa.

Kertun pennut ovat ehtineet jo viiden viikon ikään. :) Molempien uroksien tulevat kodit ehtivät jo vierailla meillä ensimmäisen kerran ja tuntuu siltä että pojille on luvassa loistava tulevaisuus rakastettuina lapsiperheiden jäseninä. 

Jurmosta tulee lohjalainen Vili ja Attu pysyy Attuna, asemapaikkanaan Helsinki. :) Myös kotiin jäävä Gullkrona on saanut oman kutsumanimen - Kirppu. Pentue tuntuu olevan tasainen, hyvin hermonsa hallitseva kolmikko. Näillä ei ole yhtään sellaisia tappeluita kuin edellisen pentueen pojilla. Kirppu pitää hyvin puoliaan ja tuntuu olevan melkoisen terävä. Vili rakastaa ihmisiä ja se hakee jatkuvasti kontaktia. Attu puolestaan on pentueen rauhallisin, muttei missään tapauksessa arka. 

Pennut on nyt madotettu kahdesti, ne ovat saaneet kelien puolesta ulkoilla joka päivä ja syöneet isänsä ruokahalulla sekä lihaa että Pure Naturalin Puppy-nappulaa. Kuulotestaus sekä pentutarkastus sirutuksineen on varattu ensi viikolle. Äkkiä on aika mennyt, onneksi yksi jää pesueesta kotiin. 





















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti