torstai 25. helmikuuta 2021

Vielä pari viikkoa odottelua

 Buffylle on vihdoin saatu sovittua kyyti Serbiasta Suomeen. Tuurilla saadaan se Turkuun asti, joten ylimääräisiä ajokilometrejä tai kevätjuhlaliikkeitä ei tarvitse suorittaa. :) 

Helppoa tämä koiran tuonti ei ole ollut korona-aikaan. Aijan kanssa jännitettiin kunnes saatiin tekstari että koira on koneessa. mutta muuten kasvattaja hoiti kaiken tuontiin liittyvät asiat. Ei ole helppoa tällaiselle kontrollifriikille. ;)

Tällä hetkellä lentoyhtiöt eivät (kuulemma) ota elävää rahtia, eli ainoa vaihtoehto oli selvitellä maakuljetuksia. Koska matka on pitkä, piti selvitellä luotettavia firmoja. Ja kun se luotettava löytyi, piti kysellä että olisitteko menossa milloin sinne suuntaan.. Lopulta meidän kuljetusfirmaksi valikoitui virolainen, paljon kehuttu kuljetusfirma. Kovin edullista tämäkään homma ei ole, koska kuljetushinta on saman verran kuin koiran hinta muine kuluineen. 

Kunhan saamme Buffyn Suomeen, se saa rauhassa kotiutua meille. Sijoituskoti on siis etsinnässä jollain aikataululla, mutta kiirettä asian kanssa ei pidetä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti