torstai 8. lokakuuta 2020

Kertun pentujen 4kk kuulumiset

 Kertun pennut täyttivät nyt 16 viikkoa ja kolmikko on saanut kaikki pentuajan rokotukset. 



Vili (Rhosgobel Jurmo) on käynyt pentutreffeillä ja -koulussa ahkerasti. Sen karva näyttää pysyvän melko helppohoitoisena, joskin karkeana :)



Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Laivakoira Attu.

Henkilön Attu The Dog (@attu_thedog) jakama julkaisu

Attu (R. Attu) on strategisilta mitoiltaan 33cm/5,5kg joten hieman isäänsä pienempänä vielä onneksi mennään. Attukin on käynyt reippaasti koirakoulussa ja reissannut ympäri Suomea. Atulla on myös oma Instagram-tili, tässä linkki


Kotona asuva Kirppu (R. Gullkrona) on ollut nyt viikon verran ilman kaveriseuraa. Myy muutti uuteen kotiin kuun vaihteessa ja serkku jäi tänne vähän hämmentyneenä. Enemmän hämmentyneitä ollaan me. :) En tiedä missä vaiheessa Kirpusta on tullut lähes sisäsiisti ja rauhallinen. Se rrrakastaa nukkua jonkun kainalossa ja kulkee hihnassakin hienosti. Kirppu on nyt käynyt meidän mukana muutaman kerran pidemmällä lenkillä. Se on kovin samanlainen lenkkeilijä kuin äitinsä. Ei juuri vedä, pysähtyy katselemaan kaikessa rauhassa eikä kiihdy oikein mistään. Ottaa myös hyvin kontaktia. Kerttuahan ei tarvinnut opettaa lenkkeilyyn oikeastaan ollenkaan, se on aina kulkenut nätisti ja ottamatta sen enempää kontaktia. Tuntuu että Allia saa enemmän muistuttaa hihnakäytöksestä kuin Kirppua.. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti