keskiviikko 28. lokakuuta 2020

Väinölle on oma koti tiedossa

Väinö on löytänyt oman kodin, kiitos kaikille kiinnostuneille. :) 

Rhosgobel Semper Primus "Väinö" olisi pikkuhiljaa valmis muuttamaan äidin helmoista omaan kotiinsa. Väinöllä on molemmat kivekset, se on kuulotestattu molemmin puolin kuulevaksi ja saanut ensimmäiset rokotukset. 

Väinöllä on häntämutka ja purentavika, jonka vuoksi se siirretään Ei jalostukseen-rekisteriin ennen omistuksen siirtoa. Siltä on poistettu alakulmahampaat koska sen alaleuka on huomattavasti yläleukaa lyhyempi. Purenta tarvitsee siis seuraamista ja mahdollisesti eläinlääkärin fiksaamista vielä tulevien kuukausien aikana, kunnes pysyvät alakulmurit ovat asettuneet uomiinsa. Se on käynyt Fiskars Vetissä ja mahd. jatkohoitokin olisi suotava suorittaa siellä. Tavalliseen elämään purenta ei vaikuta, näyttelyihin tuskin on asiaa vanhempanakaan.

Väinö on reipas kloppi ja suorittanut jo pentukurssin. Se on tottunut elämään laumassa mutta pärjännee ainoana koiranakin. Väinölle toivotaan metsästyksestä kiinnostunutta tai muuten harrastavaa kotia. Se on aktiivinen, oppivainen sekä mestarikiipeilijä. 

Väinö ei ole ilmainen tai perusparsonin hintainen, mutta purentavika on huomioitu hinnassa. Väinö asuu Sipoossa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti