tiistai 13. lokakuuta 2020

Säreveren näyttely

 Ennen rajojen sulkeutumista ehdittiin heittää yksi reissu Viron puolelle. :) Matkaan lähtivät meidän mustikat, eli Alli ja Morkkis. Tavoitteena oli hakea näyttelytulos joka oikeuttaisi osallistumaan kokeisiin. 

Ilokseni emme olleet ainoat kehässä, vaan näyttelyissä oli 8 muutakin sakua. Morkkis oli vuorossa ensimmäisenä. Se meinasi hieman kiihtyä takana tauotta louskuttaneesta kilpakumppanista, jota kehäsihteeri kävi useampaan otteeseen ystävällisesti ojentamassa. Morkkis patsasteli luokkansa voittoon ja ainoan SA:n saaneena sai myös sertin sekä menolipun ROP-kehään!


Allillakin oli melko eläväinen kilpakumppani kehässä. :) Ällyrä kuitenkin tepsutteli luokan voittoon ja sai ilokseni junnusertin. Se pääsi kilpailemaan vielä paras narttu-kehään, jossa voiton vei ansaitusti upea multichampion. Alli oli kakkonen, jättäen taakseen pari muuta narttua. :)


Nyt voi sitten keskittyä metsästykseen kun ei tarvitse enää pelätä hampaiden puolesta! Alli tulee toki tarvitsemaan vielä 15kk ikäisenä näyttelytuloksen, mutta sen ehtii hyvin hankkia ensi keväänäkin.  

Mukava reissu, vaikka maisemia ei juurikaan aikataulujen tiukkuuden vuoksi ehditty ihailemaan. Toivottavasti seuraavalla reissulla olisi aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti